Оставка на депутат от ГЕРБ

magistrala1В Деня на виното или влюбените народният представител от парламентарната група на ГЕРБ Владислав Горанов подаде оставка като депутат. Новината беше съобщена от пресцентъра на Народното събрание.   Горанов беше избран от24 МИР София. 

Заявлението си за оставка той е подал днес по обяд.  “На основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Конституцията на Република България и в израз на моята лична воля, подавам оставка като народен представител, заявява Владислав Горанов. Във връзка с горното, моля Народното събрание да прекрати пълномощията ми на народен представител”, допълва той.

В офциалния сайт на ПП ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов обяснява, че вчера е разговарял с Владислав Горанов и е научил от него за решението му. Причината е “поради невъзможността да се развива пълноценно, заради неработещия парламент”.  Съгласих се с неговото решение. Той е един от най-добрите ни експерти. Още в началото на ГЕРБ го привлякох към партията, именно заради високата експертиза, която притежава. Горанов остава наш експерт и винаги, когато имам аз или партията нужда от него, ще можем да го използваме с капацитета, който притежава, посочва Борисов. По думите му, Горанов го е информирал, че ще се занимава с частни проекти.

Може да харесате още...