Анкета: Помогнете ни да разберем степента на политическата ангажираност на потребителите в социалните мрежи

image271Социалните мрежи отдавна не са нещо ново и всички ги ползваме за най-различни цели – било за контакт със семейство и приятели, за споделяне и обсъждане на интересни и любопитни информации и новини.

Политиката, като част от живота ни, несъмнено също намира своето място в социалните мрежи. Политическата ситуация в страната е такава, че малко или много обсъждаме случващото се с близки и приятели, дори и в социалните мрежи.

Започваме едно проучване на социалните мрежи, за да разберем повече за навиците ни, когато се касае за политика, доколко ги обсъждаме, с кого и как реагираме в различни ситуации.

Подготвили сме кратка анкета, която ще ме благодарни, ако отделите малко време, за да попълните. Анкетата е изцяло анонимна и би ви отнело между 3 и 5 минути, за да я попълните. В зависимост отговорите, които посочите, че се отнасят до вас, най-много ще ви зададем 21 въпроса.

Включете се, попълнете анкетата, помогнете ни да разберем доколко политиката е част от социалните мрежи – когато съберем достатъчно данни, ще публикуваме резултатите и анализа им.

Димитър Цонев

примат на пълен работен ден, човек - на 4 часа. Много съм зает и съм много важен!

Може да харесате още...