Вдъхновяващи награди за “Лятна целувка”

Автор на текста: Ваня Недева

Снимка: Участник в “Лятна целувка”

В първия ден на лятото отворихме за участие поредния фотоконкурс „Най-сладка целувка“. Изданието ще приема снимки само до 1 септември под наслов “Лятна целувка”.

Ваня Недева преди 17-тия фотоконкурс „Най-сладка целувка“: Днес целувката ни е още по-нужна

Тъй като лятото е времето, в което сме с близките си хора на най-свидни, но и най-интересни места, ще откроим оригиналните целувки, а тези, които имат своята история, ще си имат отделен победител. Вече пристигнаха първите снимки, те са на редовни участници във фотоконкурса, както Илияна Шенкова, която споделя:

„Бих искала снимката ни да бъде озаглавена “А моята сестра ме обича”. Ние участваме за трети път във вашия прекрасен конкурс. Първия път спечелихме двудневна екскурзия до Смолян със снимка от нашата сватба, миналото издание – прекрасна книга със снимка на големия и малкия ни син. Сега тази снимка е на най-малкия ни син и гордата му кака. Като цяло сме щастливо пет членно семейство и с най-голямо удоволствие с тази последна снимка вече ще сме участвали всички, като най-малкият даже два пъти, като най-нов член на семейството. Благодаря ви, че ви има. Много радост ни носите”!

Обещахме, че и наградите ще са много, вдъхновяващи и повод за нови целувки. Те пристигат при нас една по една и тепърва очакваме най-интересните. Но ето две, с които сме много горди като организатори, защото са вдъхновяващи, смислени, красиви.

Нов симфоничен оркестър ще осигури на фотограф покани за двама за всичи свои концерти през новия сезон, а авторът на книгата „Тайните на фотографията“ Цветан Вакарелийски лично ни изпрати екземпляр от това безценно ръководство по фотографи за награда на участник.

Наградите идват, очакваме и снимките ви до 1 септември на e-mai: celuvka2013@abv.bg Те трябва да са в оригинален размер, до 3 броя на участник, и разбира се, авторски! Няма възрастови и професионални ограничения!

Бъдете винаги влюбени!

Снимките към тази статия са предоставени за публикуване в F2F TV от създателя и организатор на конкурса Ваня Недева.

Не пропускайте още:

От “Милост за сянката” струи светлина

Наздравици любов от мен

„Любовта е златен сън“ – с интимни писма и любовна лирика на Вазов

„Свети Никола от Залива на подковата“ – сред наградите във фотоконкурса за най-сладка целувка

Пъзелът с любовни откъси, вече сглобен

Следете Facebook страницата на F2F TV абонирайте се за youtube канала ни! А ако желаете да рекламирате свой продукт или събитие чрез текст, аудио или видео, не се колебайте да се свържете с мен на електронна поща: kate@f2fstudio.com

Може да харесате още...