Джаз на Бунарджика в Пловдив

Снимка: F2F TV

Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов и Плевенската филхармония под диригентството на Борислав Йоцов ще разтърсят с джаз пловдивския хълм Бунарджика тази вечер, 24 юни, от 21 час. Концертът им “Световното кино в музиката” е кулминация на програмата във фестивала “Пътят към върха”. Той се провежда за трета година и включва изяви на повече от 50 артисти на 6 сцени.

“Световното кино в музиката” е концерт, който ни пренася в света на “Имало едно време в Америка”, “Кръстникът”, “Убий Бил”, “Кабаре”, “Флашданс”, “Хубава жена”, филмите на Чарли Чаплин. Връща ни в онова време на радост и безгрижие, на светлина и спокойствие. Кара ни да забравим трудностите и отваря пред нас широко вратата на щастието. А от него в наши дни имаме все повече и все по-голяма нужда!

Баловете в София: от Великия Гетсби до абитуриентски камион

На сцената освен джаз солистите, ще излязат още едни от най-добрите джазови музиканти в България – Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. Мултимедията, която допълва атмосферата на всяко представление е специално дело на Васил Къркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов отново специално за случая.

Васил Къркеланов в първия видеоподкаст КИК: Много ми се иска да направя света по-добър

Цялата програма на фестивала може да проследите в линка на Visit Plovdiv. Концертите са с вход свободен.

Не пропускайте още:

23 май: Пролетен приказен бал ни връща в златната ера на суинга

Незрящият музикант Нено Илиев и бандата му RomaNeno Project с ново „Завръщане“

Следете Facebook страницата на F2F TV абонирайте се за youtube канала F2F Studio който излъчва видеата в блога! А ако желаете да рекламирате свой продукт или събитие чрез текст, аудио или видео, не се колебайте да се свържете с мен на електронна поща: kate@f2fstudio.com

Може да харесате още...