“ОБРАТ-но в себе си” в София: Как книгите срещат хората

Снимка: Татяна Попова

Да чуеш свои стихотворения в прочит на хора, които познаваш и не познаваш. И да ти кажат с какво са ги докоснали – безценно! Страхотна идея на Елка Димитрова, която представи “ОБРАТ-но в себе си” пред читатели в София.

Снимка: ЕК
Снимка: Татяна Попова
Снимка: Вяра Доневска-Попова

Малките групи се оказват с огромни възможности да създадат общност! Емоционална, интелектуална, топла – такава беше атмосферата във FOX book café на 7-ми октомври – впрочем моето откритие за укритие от живота в график. Заобиколен от книги и домашен уют. С кафе с канела, торта, ром или джин с тоник.

За „ОБРАТ-но в себе си“ или пост стихотворение на благодарността

И да знаете, че да имаш титли доц. д-р по литература пред името ти, можеш да говориш модерно, да провокираш с въпросите си честността у събеседника ти и да модерираш по един елегантен начин една литературна среща. Показа го и доказа Елка Димитрова!

Снимка: Татяна Попова
Снимка: Вяра Доневска-Попова
Снимка: Вяра Доневска-Попова

И още – замислих се дали наистина 7 не е магическо число, та ме срещна отново с хора, с които се разпиляхме в годините по различни пътища – всеки да търси своя смисъл? Иначе се вярва, че е символ на сътворението. 7 са континентите, 7 са дните в 7-цата, седем – чудесата на света!

Снимка: Вяра Доневска-Попова
Снимка: Татяна Попова

Истинското чудо за мен обаче е, че книгите срещат хората! А във FOX book cafe или от онлайн книжарниците на ИК “Жанет 45” и Booklover може да купите “ОБРАТ-но в себе си” за своята библиотека или за някого друг, ако искате да му кажете да се върне… към единствения му дом – сърцето!

С крилата на думите

Имало едно време… „Писма под възглавницата”

Снимките са уловени с камерите на два телефона – моя, на Татяна Попова и на Вяра Доневска-Попова. А ако искате да ме последвате като автор, направете го с един клик в страницата ми във Facebook.

Първа среща на книжките ми с читатели в Стара Загора

„Свети Никола от Залива на подковата“ в Арт Галерия Филипополис

Журналистът Соня Момчилова представя пред столичната публика романа „Писма под възглавницата“

Ключета с посвещение

Може да харесате още...