Dance Station Пловдив подарява цяла седмица супер танци без пари

Ако тайно ви се иска да направите нещо различно за себе си, да пробвате нещо ново, забавно, разтоварващо. Ако детето ви иска да танцува, но не знае точно какво и имате въпроси какво е подходящо за него, можете да проверите лично в залите на Dance Station от 6-ти до 17-ти февруари напълно безплатно! Танцовото студио прави подарък на пловдивчани заради три годишния си рожден ден и очаква всички, на които все не им остава време за разтоварване и забавление чрез танц, най-после да го опитат с латино-американски и стандартни танци, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци , Kangoo Jumps, Пилатес, йога и много други.

Очаква ви професионален екип от над 50 преподаватели като през цялата седмица ще можете да пробвате по един час във всеки стил, който се предлага, както вече съобщих, напълно безплатно!

Едно от най-модерните танцови училища в България „Dance Station” отвори врати в Пловдив преди три години, точно преди Деня на влюбените, на 13-ти февруари, с много настроение, изненади и специално подготвена танцова програма от професионалните танцьори на Dance Station и Dancing Stars, а F2F TV беше сред гостите на бляскавия танцов спектакъл за откриването!

„Dance Station” се намира на последния етаж в Дома на културата “Борис Христов” на ул. „Гладстон“ № 15 и разполага с три просторни зали, съблекални, модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи.

Обучителните програми на училището са насочени към деца, младежи и възрастни, като за всеки отделен стил има специфичнo разработена програма. Тези, предназначени за деца и млади хора например, целят да развиват тяхната естетическа, танцова култура и умения, като в същото време гарантират богат избор от възможности за разнообразни танцови изяви и участия. По този начин се постига цялостно образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.

По време на безплатната седмица от 6-ти до 17-ти февруари ще могат да се задават въпросит на място на самите инструктори. Всеки, участвал в часовете, ще получи талон “доведи приятел безплатно”. Всеки, участвал в класовете, ще може да закупи карта с намаление 10%.

Важно е да се знае, че безплатното посещение във всеки стил важи само за нови клиенти. Отстъпката от 10% важи само за нови клиенти в рамките на Безплатната танцова седмица.

Пълна информация за обучителните програми, инструктори, график, събития, танцови пакети и координати за контакт, можете да намерите в официалната интернет страница: , както и във фейсбук страницата.

Може да харесате още...