Танцът е любов – показаха звездни танцьори при откриването на Dance Station в Пловдив

Танцът е любов – показаха снощи при откриването на най-новото танцово училище в Пловдив Dance Station неговите създатели Ани Дончева, Ралица Мерджанова, Ангел Александров и Калоян Иванов. Малцина знаят, че Ани, която телевизионните зрители познават като финалист от риалити формата Dancing Stars, излезе пред публика в уникална форма по-малко от 2 месеца след раждането на бебето си и я завладя с красота и емоция. Ани и Ралица представиха в двойки с Деян Стефанов и Калоян Иванов два танца от спектакъла „Нощта на Оскарите“, който през пролетта ще играе за първи път в НДК.  Dance Station се откри и със запленяващ пърформанс на шампионите на България по спортни танци в две различни възрастови категории, а бурни аплодисменти посрещнаха и изпратиха две двойки съвзем малки и току-що изгряващи звездички от под тепетата.

dance-station45Щастлива съм да се върна в Пловдив, моят роден град. И с моите приятели да му помогнем да се представи прекрасно като европейска столица на културата – каза Ани Дончева и благодари за подкрепата и на общината, и на семейството си. Изисканият коктейл в най-голямата танцова зала на Dance Station прикани за танц всички гости, а по-рано през деня стотици пловдивчани дойдоха, за да получат лично своя подарък от звездния екип на Dance Station – безплатен урок по над 15 вида танци.

От понеделник на последният етаж в Дома на културата „Борис Христов“ танцовото училище ще посреща малки и големи в класовете си по латино-американски и стандартни танци, класически и съвременен балет, джаз-балет, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и български народни танци, Kangoo Jumps, комбинирана гимнастика и други. 25 висококвалифицирани и опитни професионални танцьори, хореографи и денс преподаватели ще учат деца и възрастни как да се наслаждават на движението, грацията и магията на танца. Защото… танцът е любов 🙂

цялата галерия снимки – във фейсбук страницата ни

Може да харесате още...