F2F TV и създателят на рок група Ренегат подаряват за Рождество молитвата Ave Maria

koceВ борбата за живот от изключителна важност е вдъхновението! Това доказва вече втора година създателят и вокал на Рок група Ренегат Константин Кацаров. Откриват тумора му внезапно. Едно от съмненията на лекарите е, че причина може да са стероидите, с които той помпа мускули и самочувствие години наред. Срещата с реалната възможност да няма утре, обаче, променя певеца. Пренарежда приоритетите му. Зарежда го с нови музикални проекти. Но обръща погледа му и към това, което всеки баща оставя след себе си – децата.

През лятото екипът, който прави F2F TV – тандемът Екатерина Костова и Юлиан Георгиев – раждат идеята за Ave Maria, изпълнена в един вълнуващ тандем баща-дъщеря. Константин Кацаров я прегръща и заедно с деветгодишното си момиченце Християна Кацарова започват да се подготвят. Като музикален педагог и на двамата се включва учителят на Хриси по пиано в Музикалното училище в Пловдив Снежана Спилкова-Гърнева. И точно за Рождество премиерата на живо извиква 3 пъти на бис двамата по време на първия коледен концерт в училището.

Веднага след това Академията за музикално и танцово изкуство предоставят зрителната си зала за заснемане на видеоклипа и Юлиан Георгиев го случва.

Така за Рождество молитвата, въплътила надеждите на милиони хора през годините, се ражда като подарък от баща и дъщеря за всички, които имат нужда от вяра в борбата за живот. Чуйте Ave Maria в това вълнуващо изпълнение. И нека светлината бъде с вас не само по празниците, а и във всеки делник!

Може да харесате още...