Туристи се глезят в балдахинови шатри и спални на плажа, лечебен масаж на пясъка струва 35 лева

baldahinТуристи се глезят в балдахинови шатри и уютни спални на южния плаж в “Слънчев бряг”. Претенциозните летовници предпочитат прохладата на балдахина пред чадъра, казват от там. Най-предпочитани от летовниците са спалните, разположени на плажа. ВИП-спалните, покрити със снежно бели воали са най-подходящи за влюбени двойки, които търсят уединение и комфорт. Един романтичен ден на плажа струва 65 лева. Освен балдахиновата шатра и мекото легло, в пакета са включени още 2 бутилки просеко, 4 бутилки минерална вода, кошница сочни плодове и комплект плажни хавлии. За семейства с деца най-подходящи са “Белите спални”, които могат да се наемат срещу 45 лв за цял ден. В цената отново са включени плажни хавлии, 4 бутилки минерална вода и екзотични плодове.

Ако искате да се изтегнете върху мека “Кабана”, получавате бонус от 2 бутилки просеко, кошница плодове и 4 бутилки минерална вода. Балдахиновите шатри и комфортните спални са разположени на южния плаж в „Слънчев бряг”, точно около басейна на хитовото заведение “Бедрум Бийч”. На разположение на туристите там са и удобни меки шезлонги. Заведението е предпочитано заради екзотичните коктейли и вкусното суши

Туристите, които са решили да се глезят, могат да се възползват и от салона за масажи на открито върху пясъка. Половин час лечебен масаж струва 35 лева, а антицелулитен – 40 лева. 15 минути масажиране на стъпала и глава излиза по 20 лева. За класически на цялото тяло цената е 49 лева за 45 минути.

 

 

Може да харесате още...