Българинът Danny Levan подписа договор за милиони със световен музикален гигант

danny1Талантливият изпълнител Danny Levan грабна три годишен договор със световния музикален гигант Universal Music – EMI. От студиото, което продуцира звезди от ранга на Марая Кери, Бийонсе, Jay-Z и Джъстин Тимбърлейк, обещават дебютен сингъл до края на лятото. Парчето ще е с клубно звучене на английски език, а видеото ще бъде заснето в чужбина. В момента се водят преговори за съвместна работа с композитори от цял свят, между които е и българският продуцент и композитор Светльо Къслев.

Преди броени дни изпълнителят се върна от остров Миконос, където направи редица клубни участия пред гръцките си фенове и коментира новия етап в кариерата си: „Ако до сега съм давал 100% от себе си в музиката, сега трябва да започна да давам 500%. Една такава световна компания е голяма отговорност. Надявам се да направя добри песни, които да се харесат на световната сцена и България да се гордее с тях.”

Младият артист стартира годината с номинация за “Дебют“ на годишните музикални награди на BOX TV, издаде три официални видеоклипа, като един от тях е в дует с гръцката звезда Marina Sazi. Песента им “Body Shaker” за кратко време успя да се изкачи на челните позиции в чартовете на гръцките радиостанции и телевизии.

Чаровният певец реализира и редица интернационални проекти с чуждестранни DJ-и от Русия, Дубай, Италия и Румъния, които се разпространяват от лейбали по цял свят.

 

Може да харесате още...