Безплатни прегледи в две пловдивски болници за Коледа

bolni4ni_002Спазвайки традицията на големите християнски празници да провеждат безплатни прегледи, и за тази Коледа ръководствата на болниците „Медлайн“ и „Централ Онко Хоспитал“ организират кампания за пациентите си.  Тя стартира на 16 декември и ще приключи в навечерието но Рождество Христово. За консултациите не се изискват направления от личните лекари, но желаещите да се прегледат, трябва да си запишат час на тел: 032/644-222. 

Пациентите ще могат да се прегледат при хирурзите проф. Петър Учиков и д-р Радослав Даменлиев, при д-р Апостол Георгиев, гастроентеролог, при д-р Янаки Янакиев, ортопед, при невролога д-р Радослав Мавров и при доц. Марин Атанасов, специалист по очни болести. По желание на гражданите ще бъдат правени и електрокардиограми, уточниха от лечебните заведения.

Наясно сме, че в края на годината обикновено има дефицит за направления и достъпът до медицински специалисти се превръща в проблем за много хора, затова правим този жест за пациентите, обясни мениджърът на МБАЛ „Медлайн“ д-р Невен Енчев.

Може да харесате още...