С едно ходене до Бургас през ноември ще имате чувството, че сте посетили световните модни градове

burgas-moda4Светът на модата, красивите жени и успешният бизнес ще се пренесат в МОЛ Галерия Бургас през целия ноември  чрез инсталации, претворяващи точно стилистиката на градовете, създали най-популярните модни трендове.  Така с едно идване до морския град ще имате чувството, че сте посетили поне няколко столици на световната мода. Например: Рим, пропит с история и вечност, ще дойде със своя Колизеум. Впечатляващото сетивата над 7-метрово копие на Биг Бен, червената телефонна кабина и истинсктаа английска пощенска кутия ще ни пренесат в Лондон. И още:

На 7 метра от земята ще се извисява и парижката Триумфална арка, до която ще можем да стигнем, „ползвайки” Метрополитена на френската столица. Тук ще е и Венеция със своите романтични канали и най-вече с Моста на въздишките. burgas-moda3Венецианска легенда твърди, че ако двама влюбени се целунат, минавайки под моста при залез слънце, ще бъдат вречени във вечна любов. Влюбените в Бургас също ще могат да си обещаят щастлива любов, защото копието на Моста на въздишките ще бъде изградено така, че да може да се минава под него.

Най-красивите градове от Европа идват в най-добрия български град за живеене, обясняват идеята си от мол Галерия Бургас и поставят старт на най-новите си инициативи – играта „Спечели екскурзия за двама до любима модна дестинация” и промоцията „Горещи страсти от европейски модни столици”.

Между 15 и 25 ноември всеки посетител на мол Галерия Бургас има шанс да спечели екскурзия за двама до Рим, Париж, Венеция или Лондон. Просто трябва да дойде и да се снима на специалния фотокът, да качи снимката във Facebook burgas-moda2приложението и да призове приятелите си да гласуват за него. Онлайн гласуването ще започне на 26 ноември и ще продължи до 30 ноември. Четирима късметлии ще бъдат изтеглени в томбола измежду 100-те снимки, събрали най-много харесвания. Те ще спечелят екскурзия за двама. Към екскурзията организаторите на играта прибавят и комплект куфари, с които печелившите да осъществят пътуването си.

Може да харесате още...