EVN набира кандидати сред абонатите си да участват на доброволни начала в Клиентски съвет

evn-ptici2Нова мода – гражданско участие в управлението – предложи на своите битови клиенти енергийното дружество, което оперира в Централна и Южна България. От днес се търсят клиенти с конструктивни идеи и препоръки, които искат да ги споделят в рамките на Клиентски съвет. 

Той ще работи под мотото „Вашите идеи създават промяна“ като на съвместни работни срещи между битови клиенти и представители на дружеството ще се обменя информация по различни теми, свързани с дейността на EVN България. Важна задача на Клиентския съвет е разработването на предложения, които да са полезни за усъвършенстване на предоставяните от дружеството услуги.
Клиентският съвет ще има консултативна роля, обаче, тъй като енергийните дружества подлежат на стриктни регулативни норми съгласно българското законодателство, уточняват от EVN.

 Съставът на Клиентски съвет е от 24 участници, които се избират за период от 2 години срещу доброволно и безвъзмездно участие. Срещите се организират минимум 2 пъти годишно в различни населени места в Югоизточна България като EVN България покрива пътните разноски до и от мястото на провеждане на срещите.

И така – ако ви е интересно, може да кандидатствате до 13 октомври, стига да сте в пълнолетие и да сте абонат на EVN. Достатъчно е да изпратите писмено заявление в свободна форма със следната информация: лична мотивация за участие, трите имена, клиентски номер или ИТН (номер на измервателна точка), населено място, адрес, телефон и лична мотивация за участие. Примерен формуляр, както и електронна онлайн-форма за кандидатстване .

Може да се кандидатирате още:

по имейл на адрес klientski_savet@еvn.bg
по факс на номер 032 99 00 10
по поща на адрес: EVN България, ул. Христо Г. Данов 37, 4000 Пловдив
на място във всеки EVN Офис.

Може да харесате още...