Безплатни чадъри и по-малко спасители на Северния плаж в Бургас до края на месеца

more-esen1Чадърите на Северния плаж в Бургас са безплатни следващите две седмици. През този период хората, които искат да се насладят на късната лятна почивка, ще могат да ползват в случай на нужда медицинският пункт и реаномобилът за спешни случаи. Трябва да знаят, обаче, че на ивицата ще работят само 3 обходни двойки спасители. Спасителите са в редуциран състав по преценка на наемателят Атанас Атанасов заради по-малкото плажуващи.

До последния ден на септември, когато е и официалният край на сезона, специални екипи ще продължават да чистят ивицата ежедневно, съобщиха още от още от БУРГАС БИЙЧ. Те отчитат успешен туристически сезон и 30 процента ръст на летовниците.

Ето защо се готвят да изпратят лятото подобаващо – с музикално-танцов шоу спектакъл на ансамбъл „Българе” и представяне на тримата тенори „Уникалните гласове”. Вокалното трио – Веселин Вачев, Борис Луков и Георги Петров ще изпълнят от репортоара си – класика, евъргрийни, руски романси, военни песни, латино, рокендрол. Концертът ще бъде на 29 септември /неделя/, от 21.00 часа на плажа. Шоуто ще продължи близо два часа, предвиждат от БУРГАС БИЙЧ.
Наемателят на ивицата Атанас Атанасов съобщи, че от 18.00 часа на 30 септември сезонът се счита официално за закрит.

Може да харесате още...