Писмени обяснения пред Прокуратурата заради разговорите, записани в къщата на Борисов

mikrofon001Писмени обяснения ще направят пред Прокуратурата Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов заради разговора, който изтече по медиите преди броени дни, съобщиха от Прокуратурата, напомняйки за проверката, която започна на 26 април по изтеклите в медии записи на разговори от дома на експремиера. Ще бъдат изготвени експертни справки за установяване автентичността на аудиозаписите и ще се извършат действия за разкриване на лицето, изпратило до медиите файловете със записите.

Проверката се извършва от отдел „Инспекторат” при Върховна касационна прокуратура (ВКП), заради наличието на данни за евентуално извършени престъпления против правосъдието и престъпления по служба, тъй като касае участие на магистрат, уточниха още от Прокуратурата.

Страстно в страстната седмица… Ако се окаже, че денят  за писмени обяснения е петък – филмът ще е пълен и ще трябва да викаме Мел Гибсън за Страстите христови 2…  Затова по-добре и и обвинението, и политиците от всички партии  да спрат за почивка, да си боядисат яйцата, да посрещнат възкресението – кой на когото и в каквото вярва… пък след това да завъртят работното колело с обновени сили и ако може – без страст…

Може да харесате още...