Железен план за справяне с кризата в Замунда, споделен ексклузивно пред F2F TV

zamunda_00009Антикризините мерки, за да са сериозни, трябва да са малко, но качествени. В теорията си не просто ме убеди, а ме накара да повярвам веднага Н“Гого от Замунда, с когото ексклузивно разговаряме след третата „Улица на топло“ в Клуб Тотал Спорт тази събота. И така, оказа се, че железният план за справяне с кризата в Замунда се крепи на 3 антикризисни мерки. По думите на Н’Гого:

1. Очакваме времето да се оправи.
2. Ако продължава да бъде лошо, ще забраним метеоролозите.
3. Ако пак не се оправи, ще протестираме, докато не го оправят. И когато това стане, ще знаем, че сме победили!

Няма никакъв сериозен драматизъм в гласа му, въпреки, че никой в Замунда не очаквал да бъде сполетян от кризата. Тъй zamunda_00012като Замунда още не е приета в Земното кълбо, се надявахме глобалната криза да ни заобиколи, но това не стана, разказа Н’Гого. Не драматизира и заради факта, че докато изнасяха с колегата си Краси Йорданов „ънплякт“ версия на няколко от легендарните си парчета, единственият банан от палмата, край която пяха, беше свален и изяден от новата принцеса на Замунда – Н’Вяра.

Момиченцето е дъщеря на Н’Гого и вече артистично асистира в представянето на замундските хитове от близкото минало. Впрочем, тази година формацията става на 20, припомня Н’Гого. Легендарният тандем стартира именно с него – Жоро Пеев – и с Радо Бимбалов. След като той се отдаде на рекламата през 2005-та, по негова молба намерих заместник. Това е Антон Тонев, познат още като Тони Макарона или Тонго Доброволеца, казва Н’Гого.

zamunda_00011В последните си „ънплякт“ изяви, обаче, се включва вдъхновено Краси Йорданов – Див Козел, който освен че е виден поет с китара, е и член на Замундската академия на неуките. Двамата с Н’Гого създадоха топла бананова атмосфера с изключително витаминозни песни по време на „Улица на топло“ и дори споделихас усмихнатата публика тайната си за здравословен начин на живот. Която отново залага на кратки постулати:

1. В Замунда здравословно хранене значи да не слагаш излишно много храна в устата си.
2. Да ядеш пържолата разделно от десерта.

За всички, които обичат Замундските песни – очаквайте при нас симпатичен видео-микс от няколко парчета. А дотогава – като не забравяте, че може да приложите антикризините мерки и здравословната диета на замундци, усмихнете се със снимките на Юлиан Георгиев в галерията 🙂

Може да харесате още...