Dance партитата със Зумба инструктори в Пловдив се завръщат тази събота с Даво Гарсия и Поли Василева

davo_garcia_zumba_01След януарското затишие на партита със зумба инструктори под тепетата, едно страхотно dance дуо връща искрата на зумба емоцията тази събота, 16-ти февруари, от 20 часа в Клуб Тотал Спорт в Пловдив. Даво Гарсия и Поли Василева са готови да ви подпалят кръвта с латино-ритми, на които не може да устоите.

Мексиканецът е един от най-атрактивните Зумба инструктори в България. Повече от година живее в България, работи в София, а в Пловдив за трети път – в неделя – ще води мастер клас. Даво Гарсия е познат на Зумба обществото под тепетата и
от грандиозното Зумба шоу с Херман Мело на Античния театър миналата година, организирано от Поли Василева и Валерия Бозукова. Двете крехки дами успяха да мотивират десетки почитатели на Зумба да се включат и в благотворителния им час zumba_za_galya_003в края на декември в МОЛ Галерия, който подкрепи лечението на 39 годишната пловдивчанка, майка на две деца, Галя Бедрева. Поли може да ви е позната и от едно от риалити шоутата на Слави Трифонов – “Бягство към победата”. Днес тя има собствено студио, в което води класове по зумба, аеробика, пилатес и PortDeBras.

По време на партито тази събота в Клуб Тотал Спорт освен че ще може да танцувате с Поли и Даво Гарсия, ще може и да разговаряте с тях свободно между сетовете. Дрес кодът е dress to impress, казват вдъхновителите от Ф2Ф Студио Екатерина Костова и Юлиан Георгиев. Те обещават незабравимите моменти от партито да запечатат в снимки, които ще може да си поръчате в различни размери, за да съхраните спомена от страхотното преживяване.

Може да харесате още...