Nokia Lumia 820 с – Windows 8 и с възможност за безжично зареждане

Lumia-820-front-colorsНай-новият смартфон на Nokia – моделът Lumia 820, ще дебютира в търговската мрежа на VIVACOM от началото на следващата седмица. Апаратът ще се предлага на цена 24.90 лв./месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL или в брой за 589.90 лв.  Най-новият модел на финландската компания и първият с операционна система Microsoft Windows Phone 8 е снабден с двуядрен процесор, работещ на честота 1.5GHz. Nokia Lumia 820 разполага с 4.3-инчов AMOLED-дисплей с Nokia ClearBlack технология, която блокира отразяването на слънчевата светлина чрез специални поляризиращи филтри и която редуцира излишните проблясъци. Камерата на Nokia Lumia 820 е 8–мегапикселова с автофокус и двойна LED светкавица с оптика Carl Zeiss. Също така устройството разполага с меню на български език.

Смартфонът притежава няколко иновативни приложения, като Nokia City Lens, която осигурява на притежателите на телефона т.нар. augmented reality, чрез разпознаването и персонализирането на обекти от заобикалящата го среда, като хотели, ресторанти, закусвални, магазини, автобусни спирки и т.н. В допълнение Nokia Lumia 820 осигурява и възможност за безжично зареждане на телефона.

източник: VIVACOM

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. Хахаха безжично зареждане каза:

    Що за лъжа безжично освен чрез фотоволтаичен панел друго не става. Освен до вас да има микровълнова и вътре да го вкарате телефона пробвай те ще се зареди сигурен съм.