Печенката демонстрира бийтбокс умения край Ледената пързалка в Пловдив утре

PechenkataМомичето, което може да пресъздаде цял оркестър без никакъв инструмент, ще демонстрира уникалните си бийтбокс умения утре, 29 декември, на Ледената пързалка в сърцето на Пловдив. Световната шампионка Адриана Николова, известна още с прякора си Печенката, пристига под тепетата по покана на Галакси Пропърти груп, за да участва в кампанията „Приказна Коледа за Пловдив”. Точно в 14 часа на площад „Централен” партньорката на Графа в безспорния летен хит „Дим да ме няма” ще покаже на пловдивчани и гостите на града защо тази година получи световната титла по бийтбокс и трето място в конкурса в Австрия „Император на микрофона”.

 Освен индивидуални музикални изпълнения, в Пловдив Адриана ще направи кратък мастърклас по бийтбокс и ще качи на сцената до Ледената пързалка всеки, който иска да се научи да звучи като определен инструмент или дори като цял оркестър.

Заедно с Печенката на сцената ще се качат и сладкогласните мъничета от детски хор „Славена” с главен художествен ръководител Мирослав Караделев. Пловдивската вокална група е създадена през 1998 година и в нея участват деца на възраст от 5 до 18 годишна възраст. Вокалният хор е отличен с множество награди от различни конкурси в България, а в момента подготвя и международните си участия през 2013 година.

Може да харесате още...