Дядо Коледа каца с МИГ 29 в Авиобаза Граф Игнатиево

mig29_006Дядо Коледа ще кацне с изтребител МИГ 29 в Авиобаза Граф Игнатиево след два дни, на 14 декември. Военните пилоти и цивилните служители на единствената изтребителна база у нас са готови да го посрещнат около 10, 45 часа край полосата. И ако те ще са заети с грижите за безопасното приземяване на МИГ-а с добрия белобрадко, децата им ще са нетърпеливи да видят дали той носи със себе си чувал с лакомства и подаръци. Както е традиция от години в базата, заедно с тях ще бъдат и възпитаници от Дома за деца, лишени от родителски грижи “Олга Скобелева” в Пловдив. 

mig29-postcard_2013

От авиобазата съобщиха, че тази година по покана на командването възпитатели и деца от социалното заведение ще предложат на благотворителен базар по време на празничния ден ръчно изработени коледни картички и сувенири.

Почти час преди да пристигне дядо Коледа, в поделението се очаква да настане истинска Коледна бъркотия. Ще я забъркат децата от училището в село Граф Игнатиево, които така шеговито са нарекли артистичната си програма в поздрав на своите връстници и пилотите.

Може да харесате още...