Български натурални продукти – в изложението “Здраве и красота” в София от днес

Как от природата се извличат съставки, за да ни помогнат – това ще покажат прозиводители от цялата страна на изложението “Здраве и красота с натурални биопродукти” в столичния ЦУМ. То отваря врати от 11 часа днес и ще привлича посетители до петък, съобщават организаторите от Българската търговско-промишлена палата. Изложението събира на едно място натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. Ще бъдат представени над 20 фирми за здравословно хранене, натурална козметика, продукти и процедури за повече тонус и красота. Може ли екстракт от охлюв да ни направи по-здрави? Да, казват участниците в изложението. Висококачественият пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

Фирма участник ще презентира уникални пробиотични здравословни добавки , които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.

Ще бъде представен един нов поглед и върху традиционния сапун, дори ще се разкрият няколко тайни натурални рецепти за приготвяне на крем за ръце.

снимка: архив F2F TV

Може да харесате още...