Показваме “Висящи новини” от последните 15 години

visya6ti02Как се виси в очакване да уловиш новината? Това ще ви покажем чрез 40+ фотографии на Юлиан Георгиев от живота на пловдивските репортери през последните 15 години. Моментите преди да насочат микрофони, камери, фотоапарати и диктофони към “героите” на деня. Докато ги чакат да се появят. И след това. Новините преди да бъдат разказани и показани. “Зад кадър”.

Фотографиите ще висят направо от…”небето” на Арт Клуб Библиотеката в Пловдив само на 24 юли от 18:00 до 20:00 часа. За журналистите е препоръчително да си носят ножица, за да отрежат и отнесат със себе си своя личен миг, уловен и запечатан в снимка от Юлиан, докато също виси, за да снима събитие. Всички останали да се считат за предупредени, че трябва да бъдат готови за снимки, защото другият път ще висят те!

Ще пием Санта Мариа Вино – бяло и червено – и ще си говорим КАК висим, за да случваме новините в Пловдив.

И така – първите висящи новини са с дрес код, подходящ за висене и вход, естествено, свободен. Те  очакват първата си публика на живо, фейс то фейс или лице в лице  🙂 идния четвъртък в едно симптоматично за Пловдив място, познато преди промените като Клуб на дейците на културата, а днес – Арт клуб Библиотеката! Елате… ако искате…

 

Може да харесате още...