В Пловдив кола спря челно в игрушки на детска площадка, за щастие – без деца

kola2В Пловдив странно паркиране възмути жителите на Квартал Тракия тази сутрин – лека кола помете витрината на павилион за вестници и цигари и се вряза в детския сектор на популярното заведение Тони 2000. Колата спряла в люлки и катерушки около 6:30 – за щастие, без деца в този ранен час.  Пловдивчанка, която живее в чужбина, се оказва на мястото преди автомобилът да е изтеглен и снима нелепата ситуация. Вече имаше полиция и хората от пострадала будка си сортираха нещата, разказа Ина за F2F TV. Според колегите от в-к Марица, “талантливият” шофьор, озовал се челно в игрушките, всъщност е дама на около 20 години.

Продавачката в павилиона, която при сблъсъка помислила, че става земетресение, съобщила, че спътниците на жената зад волана – двама младежи – миришели на алкохол. Единият дори се опитал да я заплаши, когато я чул, че се обажда в полицията.

kola

Дали и дамата е била почерпена рано сутринта – ще се изяснява. Междувременно от пловдивската полиция съобщиха, че само за последната седмица са установени 18 водачи на автомобили, седнали зад волана след употреба на алкохол. С несъобразена скорост са се движили 39 шофьори, 42 са изпреварвали неправилно, а неправоспособните са били 35.

В неделния ден са образувани 2 бързи полицейски производства срещу мъже, шофирали с 1,42 и  с 2,30 промила.

Може да харесате още...