Нова мода “реклама” върху пловдивски стълбове

stalbove1Нова мода в рекламирането върху небесносините пловдивски стълбове: да се драска директно върху тях с помощта на шаблон и боя… наблюдават любопитни и не толкова любопитни пловдивчани отскоро. Така например те научават изключително важната и ползена информация за … тегличи, които могат да ползват.

По-старомодно, но все така всеотдайно, продължават да се лепят върху стълбовете и хартиени афиши, обаче: най-често те предлагат бързи кредити или евтини шофьорски курсове.

Това е неуважение към работниците на фирма Чистота, които всекидневно полагат грижи за поддържането на стълбовете и спирките, както и неуважение към самите пловдивчани, с чиито пари се купува боята, коментира директорът на общинското предприятие Иван Стоянов.

Поводът е, че новата мода тази сутрин споходи няколко съвсем прясно боядисани улични стълбове.

F2F TV е на мнение, че всеки, който иска реклама, трябва да си я плаща. А не да ползва общинско имущество, особено когато е добре поддържано… Защото, простете, но вместо реклама, тук вече става дума за вандализъм. Чиито следи не сме съгласни да заличават пак средства от нашия общ джоб.

Затова се присъединяваме към призива на Чистота Пловдив: ако станете свидетел на подобна “рекламна кампания”, сгнализирайте на дежурните телефони на Общинския инспекторат – 6111, и на Общинска полиция – 630 777.

Може да харесате още...