Летни супер промоции в Тотал Спорт топят килограми и цени

total_sport_01Две тотални летни фитнес промоции в първия мулти-спорт център в България ще ни помагат в топенето на калории в горещите месеци. Добрата новина е, че от Клуба са помисили да стопят наполовина и цените, с които да постигнем премахването на излишните килограми. 

И така: всеки вторник и четвъртък от 10:00 до 16:00 часа и без значение кога – в събота и неделя – ще може да тренираме само срещу 2,50 лв. на тренировка… Картата на 50 % промо-цена важи за 10 посещения в 2 месеца и вече може да си я набавим.

total_sport_03Специално ценово предложение ни очаква и за 3 месечната лятна фитнес карта. Тя е със симпатичното име: Тотал фитнес 3 и ако си я купим в периода от 1 до 15 юни, можем да я ползваме с още един човек. Това значи, че на цената на една 3-месечна карта лятото ще могат да тренират двама. Поне единият, който ще ползва картата, трябва да е нов член на клуба или да го е посещавал последно преди юни миналата година, е единственото условие на промоцията.

Специалистите по здравословен начин на живот съветват да не спираме физическите си движения през предстоящите горещи дни и да продължим да тренираме. А защо да изберем Тотал Спорт?

Защото модерното пространство на клуба е само началото на мотивацията. Да прибавим щадящите ставите съвременни фитнес уреди и добрата климатизация в залата, комфортните съблекални с душове, сауната и солариума, просторните зали с огледала и невероятните инструктори по аеробика, йога, пилатес, тае-бо, айки-до, спининг, латино-танци и зумба, кабинетът за venciрационално хранене и тези за специални терапии, релакс и лечебен масаж с възможност за лични диетични програми, скуош кортовете с треньор и арт пространството на първия етаж, където можем да хапнем здравословно от ястията на МЕЛЕТО, да се освежим с кафе, чай или фреш напитка в компанията на свои приятели, да си направим незабравима персонална фотосесия или да застанем пред обектива на F2F Studio с децата или с любимия човек; да поръчаме детско парти със специален сюжет и забавни аниматори и най-после – да опитаме изкусителните предложения за уъркшопове и партита – това е клубното изживяване, което може да насити нашето лято със споделени емоции.
F2F TV го пожелава, защото стресът трябва да се бори… с движение и усмивка 🙂

Може да харесате още...