Ще можем да пращаме истинска пощенска картичка… по телефон

Български пощи разработиха нова услуга BGPostCard, която интегрира съвременните комуникации с класическите. Така отговаря на предизвикателствата, които поставя радикално променения от интернет и мобилните комуникации свят.
С BGPostCard ще можем да пращаме истинска пощенска картичка директно от телефона си чрез използването на специално приложение. Необходимо е само да изберем подходяща снимка от телефона си или от предлаганата галерия, да въведем точния адрес/пощенски код на получателя и да натиснем бутона “Изпращане”.
Картичката се изработва в печатния център на дружеството, поставя се в плик и се доставя на получателя като на гърба й може да се отпечата лично послание (което предварително е въведено от телефона). Така – срещу 2.40 лв. BGPostCard може да бъде изпратена до всяка точка на света, която разполага с валиден пощенски адрес.
Тази форма на съобщение може да бъде споделяне на моментно преживяване – забавна ситуация, уловена от камерата на смартфона, отбелязване на важно събитие в живота, каквото е дипломирането или раждането, туристическа забележителност или личен момент, но може да се използва и в рекламни кампании, обясняват от Български пощи. Необходимо е само наличието на интернет-връзка по време на изпращането.
Програмата работи на всички смартфони, базирани на операционните системи iOS 4.0+ или Android 2.2+

Може да харесате още...