Miss Global Europe 2015 Лидия Иванова пред F2F TV: Да носиш българска носия пред почти 4 хилядна публика е неописуемо

mis1Тя е само на 20 години, мечтае да вдъхновява хората и вярва, че ще успее да го постигне с професията, която си е избрала. Преди да стане пластичен хирург, за какъвто вече е започнала да учи на хиляди километри от България – в Калифорния, софиянката Лидия Иванова спечели корона за красота. На бляскав конкурс с благотворителна кауза в САЩ преди броени дни, тя покори журито и стана Miss Europe Global 2015. Малко преди този конкурс, в Чикаго Лидия се класира на второ място в надпреварата за красиви българки в Америка, организиран от Боряна Павлова и Българския дамски Клуб в Ню Йорк “Мис България в САЩ 2015”. Екатерина Костова от F2F TV се свърза с Лидия Иванова и ви предлагаме презокеанското й интервю с нея.

F2F TV: Здравейте, Лидия, честита наградаОчаквахте ли я и какво ви провокира да участвате в конкурси за красота?

Лидия Иванова: Бях вложила всичко от себе си, последната седмица бях всеки ден на по 6-часови репетиции, но нямах очаквания, тъй като не исках да се разочаровам. Миналата година се бях запознала с продуценти и журналисти в Холивуд, които ме амбицираха и казаха, че непременно трябва да участвам в подобен вид конкурси. Когато за първи път се записах на кастинг, беше като на шега и не вярвах, че ще стигна толкова далеч.

F2F TV: Носехте народна носия в един от кръговете – от къде е тя, как се чувствахте в нея на толкова километри далече от България?

Лидия Иванова: Прекрасната народна носия беше изработена от “Балканфолк”. Чувството да представяш родината си и да излезеш пред почти 4 хилядна публика, носейки българска носия, е неописуемо. Бях изключително горда и щастлива, но в същото време и напрегната, защото знаех отговорността, която имам и съм поела.

F2F TV: Как попаднахте в Америка, какво правите в момента там?

Лидия Иванова: Преди година пристигнах в САЩ, за да уча медицина. Крайната ми цел е да стана пластичен хирург. Моята мечта е да вдъхновявам хората и да ги правя щастливи. Смятам, че професията, която съм избрала, ще ми предостави тази възможност. Аз вярвам, че красотата е от значение за самочувствието на един човек и това как гледа на самия себе си. Когато човек се чувства красив, това със сигурност би му повлияло положително на отношенията с хората и постигането на дадени цели. Мисля, че човек, който има позитивна представа за себе си, е по-мотивиран и по-целеустремен. В същото време съм на мнение, че външната красота не би била от значение, ако не е подплатена с вътрешна.

F2F TV благодари на Лидия Иванова за отзивчивостта и й пожелава никога да не я губи в преследването на мечтите си.

Снимките са предоставени от личния й архив.

Може да харесате още...