След два дни Емир Кустурица и The No Smoking Orchestra стартират световно турне от София

kusturicaПригответе се за грандиозното шоу Кустурица – една от най-енигматични екстравагантни личности на Балканите стартира световното си турне от София на 7 февруари 2014 г. заедно с неудържимия „Оркестър на непушачите“ (The No Smoking  Orchestra). Без съмнение концертът ще взриви зала 1 на НДК, казват организаторите на събитието DEGRIS EVENTS. Кустурица е добре познат у нас с многопластовия си талант. Почитателите му у нас са от всички социални и възрастови групи и срещата с него обещава да бъде повече вълнуваща.

Феновете на режисьора, актьора, китариста и човека Кустурица вече се срещнаха с интригуващата, колкото нежна, толкова и безцеремонна автобиографична книга – „Смъртта е непотвърден слух“ (ИК „Колибри“). По собствените му думи тази изповед е реакция на некоректните интерпретации на неговите възгледи и споява лично и публично, патетика и ирония.

Предстоящата среща с Кустурица и групата, която се спряга като „необичаен културен феномен“ с двайсет и пет годишна история, ще завладее публиката с визия и звук и ще я хипнотизира с мощния си енергиен заряд. Сред членовете на бандата е синът на режисьора, 34-годишния Стрибор, който свири на барабани. 

 

Може да харесате още...