Подарете си духа на победата в 12 листов календар с порасналото дете-чудо Лиляна Георгиева

Част от лицето на 12 листовия календар “Духът на победата с Лиляна Георгиева”

В края на 2022 година домът на порасналото дете-чудо в леката ни атлетика Лиляна Георгиева в Пловдив изгоря при пожар, а вълна от съпричастност ѝ помогна да го ремонтира и да продължи напред. В кампанията на F2F TV „Арт маратон за Лили“ през цялата 2023-та десетки творци и любители на изкуството и на спорта подкрепиха спортно-възстановителния ѝ режим, а тя призна, че за първи път ѝ се случва да не е боледувала сериозно, и към 15-те рекорда на дълго бягане добави в спортната си биография два златни медала като национален шампион на 3000 и на 800 метра.

Лиляна Георгиева спечели първите си 2 титли „Национална шампионка“ за 2023-та

С пожелание да продължи да надбягва себе си първият лицензиран Ред Бул фотограф у нас Ивайло Дончев направи впечатляващи, силно експресивни кадри на Лили и ѝ ги дари за първия ѝ календар, след като в края на ноември в продължение на четири часа заедно с фотосесията ѝ на терен проведе и майсторски клас пред фотографи как се снима спортист в естествената му среда.

Снимка: Екатерина Костова

Снимка: Екатерина Костова

Събитието „На стартовата линия с Лиляна Георгиева и Ивайло Дончев“ организирахме заедно с Dynaphos със съдействието на Nikon България, които се включиха безвъзмездно с висок клас техника и професионализъм. „Академика 2011“ също ни подкрепи, като ни предостави възможност да снимаме и проведем обучението про боно в Зала Асикс Арена в София. Благодарност за всички тях и за Министерството на младежта и спорта, които също застанаха зад инициативата.

Снимка: Екатерина Костова

На финал с дизайна на 12 листовия календар и отпечатването му се ангажираха приятелите и колегите от PrintEmAll. И днес, 24-ти декември, Лили изгрява с чаровната си усмивка oт първата му страница, за да ни вдъхновява с борбеност и висок дух през всеки от 12-те месеца на новата година.

Календарът за 2024-та носи името “Духът на победата с Лиляна Георгиева” и ще стигне до Лили като дар от блога F2F TV, за да ѝ напомня колко хора вярват в нея и я подкрепят. А летящ старт през новата година можете да ѝ дадете отново и вие, като поръчате календар за вас или ваши приятели.

Поръчайте през онлайн магазина KeePRead в F2F TV. Календарът е с цена 48 лева с включен транспорт до офис на Спиди, който вие посочите, и ще пристигне с наложен платеж. След 24-те лева за печат и доставка, останалите 24 лева ще бъдат преведени към сметката на Лили директно, а на мейла си ще получите копие от платежното нареждане.

Вярвам, че така вдъхновяващите кадри на едно момиче, израснало в дом и тичащо към победите, ще ви помагат и за ваши успехи. А вие ще сте го подкрепили за нов полет.

СПОРтНА 2024 година за всички!

Още снимки от фотосесията може да видите във фейсбук страницата на кампанията Арт маратон за Лили.

Не пропускайте още:

Лиляна Георгиева след Европейското в Полша: Сега съм много по-уверена да покажа още повече

Лиляна Георгиева е в отбора на България по лека атлетика за Балканския шампионат

Лиляна Георгиева отива на Европейско отборно първенство по лека атлетика

Лили: Благодаря на всички, чувствам се щастлива и обичана

Пловдивските писатели отвориха сърца за Лили на Коледното си четене

Арт маратон търси поне 42-ма творци и приятели на изкуството да подкрепят Лили за 2023-та

15 пъти рекордьорката Лиляна Георгиева: Мечтая да вдигна българския флаг през 2023. Но всичко опира до пари

Търсят се маратонки за 14 годишната рекордьорка на 3 км бягане у нас Лиляна Георгиева

Може да харесате още...