Лили се готви за първата си професионална фотосесия

Порасналото дете-чудо на българската атлетика Лиляна Георгиева се готви за първата си професионална фотосесия. Благодарение на компанията за фото и видеотехника Dynaphos тя ще се превърне в обучително събитие, на което първият лицензиран Ред Бул фотограф у нас Ивайло Дончев ще демонстрира как се улавя емоцията на спортиста преди да чуе сигнала за старт и след финала, както и как се проследява по трасето.

В снежната неделя Лили е на тренировка и ни изпраща лъчезарната си усмивка от яката на Родопите.

Във вторник тя ще е в София, за да застане на стартовата линия в Зала Асикс Арена пред Nikon-a на Ивайло и фотографите, които искат да се научат как се снимат спортни събития. Ивайло ще дари на Лили кадри от сесията за първия ѝ професионален календар за следващата година. А аз съм убедена, че всеки, присъстващ на събитието, ще се зареди с енергията ѝ на победител.

Без всички тях идеята щеше да остане само в главата ми!

Благодаря на всички замесени в това начинание – Диляна Гергова и Христо Кабадаев за всичко около организацията на събитието и провеждането му. На Ивайло Дончев, който поставя професионализма си в подкрепа на един млад талант про боно. На Nikon, които предоставят фотоапарати и обективи за тест по време на снимките. На Министерството на младежта и спорта за контакта с “Академика 2011”, които съдействаха да ползваме безвъзмездно зала Асикс Арена.

И не защото идва Коледа, а защото знам как подкрепата кара човек да лети, ще ви призова да помогнете на някого в края на годината – да му кажете добра дума; да го уверите, че може да се справи с трудност; да го насърчите да си повярва.

Лили е пример за това

През 2015-та, когато в блога ми и в репортаж за Нова ТВ разказах за нуждата на една 14 годишна рекордьорка на 3 км от маратонки, стотици се отзоваха. Днес, 9 години по-късно, Лили има записани 15 рекорда в спортната си биография и тази година е шампионка на България (на 800 м в зала и на открито) и на 1500 м в зала.

Благодаря на всички, които подкрепиха инициативата Арт Маратон за Лили и подпомогнаха тренировъчно-възстановителния ѝ режим през 2023-та (кампанията е непрекъсната). Шапо за треньора ѝ Недялко Боруков и съотборничките ѝ от СК „Актив 2013“!

Нямам търпение да ви покажа снимките на Ивайло Дончев за календара на Лили, в който тя да пише нови постижения!

Не пропускахте още:

Лиляна Георгиева е в отбора на България по лека атлетика за Балканския шампионат

Лиляна Георгиева след Европейското в Полша: Сега съм много по-уверена да покажа още повече

Лиляна Георгиева отива на Европейско отборно първенство по лека атлетика

Лиляна Георгиева спечели първите си 2 титли „Национална шампионка“ за 2023-та

Лили: Благодаря на всички, чувствам се щастлива и обичана

Пловдивските писатели отвориха сърца за Лили на Коледното си четене

Арт маратон търси поне 42-ма творци и приятели на изкуството да подкрепят Лили за 2023-та

15 пъти рекордьорката Лиляна Георгиева: Мечтая да вдигна българския флаг през 2023. Но всичко опира до пари

Търсят се маратонки за 14 годишната рекордьорка на 3 км бягане у нас Лиляна Георгиева

Може да харесате още...