F2F TV вече и с онлайн магазин

F2F TV вече си има онлайн магазин. Кръстих го KeePRead, за да подсказва, че в него ще се предлагат книги, но и да е с послание към всеки, който го отвори. Ето защо му отделих и специална категория в блога.

Първият артикул е новата ми поетична книга “Кръстопът на тишината” (Изд. Фаст Принт Букс, 2023 г.). Тя, а и останалите продукти, ще достигат до вас чрез Спиди, като в поръчката може да отбележите най-удобния им офис до вас.

“Кръстопът на тишината” тръгва към читателите си

Още два романа от общо шестте ми книги са подредени в онлайн магазина, при това се предлагат с отстъпка – преизданието на дебютната ми паралелна история по мита за Одисей “Платното на Пенелопа” с предговор от проф. Свелозар Игов и “Свети Никола от залива на подковата” – първа книга от прозаична поредица.

Проф. Светлозар Игов – вече над дъба на Пенчо


Благодаря на тези, които вече поръчаха книга през онлайн магазина в блога ми. Пожелавам си да надписвам мнооооого книги, които да намерят дом в душата ви, а на вас – keеp read 🙂

Не пропускайте още:

Всички публикации в Рубрика КНИГИ

Всички участници в F2F Поезия

Следете Facebook страницата на F2F TV абонирайте се за youtube канала F2F Studio който излъчва видеата в блога! А ако желаете да рекламирате свой продукт или събитие чрез текст, аудио или видео, не се колебайте да се свържете с мен на електронна поща: kate@f2fstudio.com

Може да харесате още...