Езиков център Скрипта отваря врати за нов сезон знания

Езиков център Скрипта отваря широко вратите и през новия сезон на знанията за любопитните да опознаят света чрез езиковото му разнообразие. В модерно оборудвана и приветлива среда, вискоквалифицираният екип е готов да обучава и деца, и възрастни, на 8 езика: български, английски, немски, френски, испански, италиански руски и турски.

Тук подходът е индивидуален, а за най-малките курсисти езиковите занимания са разнообразни и интересни. С грижа за седмокласниците школата организира нов курс по български език и литература, който ще ги подготовки за изпитите по външно оценяване в края на годината. Специална подготовка за матурата по БЕЛ могат да получат в Скрипта и 12-токласниците.

Скрипта е в Пловдив, но отваря врати за света, убеден е екипът на езиковия център. Ето защо започна новата учебна година с връчване на сертификати от изпита Cambridge на явилите се на изпита за 2023-та.

„Диана защити ниво С2, Пламен – ниво С1, Михаела – ниво С1 и Георги – ниво В2. Двама от тях надскочиха нивото, за което се сремят, като получиха признание за по-високото“ – съобщиха от Скрипта, като им пожелаха безпрепятствен устрем по пътя към успеха.

Още за подготовката – гледайте във видеото:

Снимки и видео: F2F TV

Не пропускайте още:

2017: Да научиш още един език означава ли, че си се научил да се разбираш с хората?

2015: Езиков център Скрипта ще провежда изпити на Кеймбридж

Следете Facebook страницата на F2F TV абонирайте се за youtube канала F2F Studio който излъчва видеата в блога! А ако желаете да рекламирате свой продукт или събитие чрез текст, аудио или видео, не се колебайте да се свържете с мен на електронна поща: kate@f2fstudio.com

Може да харесате още...