Влизам в подкаст модата с КИК

Backstage КИК 1 Снимка: Натали Нейкова

На прага на пролетта започвам видео подкаст за култура, изкуство и каузи. Ето защо ще се казва КИК с Екатерина Костова – от първите букви на темите, които ще ви предлагам в срещите с вдъхновяващи хора, които не мерят успеха по дебелината на портфейла си, а по това какво са научили и дали са полезни за другите.

Първият участник в КИК е Васил Къркеланов – познат на мнозина повече като фотограф, на други – повече като видеооператор. Във визитната му картичка световната интернет търсачка безспорно извежда напред естетските му фотосесии за списание Плейбой България. Но за него те са огромен опит от вече изминало време.

Днес във фокуса на обектива му е изкуство като джаз и класическа музика, алтернативен театър… Не спира да експериментира с възможностите на техниката и въображението си, студиото му има личен ПТС (подвижна телевизионна станция) и поне два глобални арт проекта за тази година – единият надгражда онлайн платформата Artlive, която създава още през 2015-та, за да презентира изпълнителите на стилна и въздействаща музика, другият е за клуб, но на живо.

Васил Къркеланов

Откъде тръгва Васил Къркеланов, как от математиката завива към изкуството, защо не остава в първата национална нова телевизия, какво научава от „Ева“ и „Плейбой“ и какви са предизвикателствата, които сам намира, за да рита рутината на всекидневието? Очаквайте в първото издание на КИК тази събота, 18 март, в блога ми F2F TV и в youtube канала на F2F Studio.

Дали ще чуете мъдростта във веселите истории за фамилията му, за това как примата на българската естрада Лили Иванова му се е доверила за снимки още преди Плейбой, та чак досега, за уроците на един мераклия да помага в сесия за еротичното списание – зависи как ще слушате. Но ви обещавам, че си струва и да гледате, защото в разговора са включени предоставените от Васил Къркеланов за целта негови авторски снимки и моменти от клиповете на песните Waters of March и Чуй ме, аз съм на Хилда Казасян, както и кадри от мейкинга на Waiters of March, продукция на Artlive.

Васил Къркеланов

КИК с Екатерина Костова се снима с подкрепата на Dynaphos в малкото студио в шоурума на компанията на бул. “Цветан Лазаров” 90 в София. Зад камерата е Юлиан Георгиев, той е и автор на графиката на подкаста.

2014: Наградата Пловдив за операторско майсторство – при Юлиан Георгиев

А кои ще са следващите двама участници в стола на КИК до мен? Подобно на Къркеланов, и техните фамилии започват с К. Първият е с хиляди навъртени километри по пистата на предприемачеството и на световните маратони и истински вярва в смисъла и силата на промените с еволюция. А вторият ще ни разкаже от първо лице за тазгодишното януарско лято на Антарктида.

Всичко нататък… е небе. И КИК 🙂

Не пропускайте още:

2022: Филмът: 12 АБ Долна Митрополия – дом, криле, светиня

Новата Blackmagic URSA Broadcast G2 – дизайн на 3 камери в една и ненадмината гъвкавост

2022: Колоритът на Азия изгря във фото изложба в Арт пространството на Dynaphos

Фотографът Иван Славов: Мъж се снима по-лесно от жена. Класическите портрети стават най-добре с твърди обективи

В Деня на фотографията петима спечелиха в томбола

2021: Знаците – които разчитаме или които ни разчитат

Когато се търси добрия човек

2020: Нова рубрика: F2F Поезия

2016: „Пловдив чете“ тази година и с медийната подкрепа нa F2F TV

2015: F2F TV подкрепя DMS кампанията на фондация „За Нашите Деца“ всяко дете да живее в семейство

2014: F2F TV и създателят на рок група Ренегат подаряват за Рождество молитвата Ave Maria

С нестандартната фотоизложба „Висящи новини“ върнахме пловдивските журналисти 15 години назад, F2F Studio и F2F TV подготвят нови емисии

F2F TV партнира и тази година на най-цветния ден в годината: Drawing day

F2F TV партнира на Европейската нощ на музеите и галериите в Пловдив на 17 май

2013: Филм за Пловдив през очите на най-красивата българка в Америка Невена Чалова – с премиера на два континента. Веднага след това и в F2F TV

F2F TV и Кампания „Муковисцидоза – да добавим живот“ раздадоха журналистически награди

Зам. кметът по култура на Пловдив се извини на улчините артисти на събитие на F2F TV; „Улица на топло“ 2 – шарена и талантлива

F2F TV партнира на dance party с Поли Василева тази вечер

Следете Facebook страницата на F2F TV абонирайте се за youtube канала ни! А ако желаете да рекламирате свой продукт или събитие чрез текст, аудио или видео, не се колебайте да се свържете с мен на електронна поща: kate@f2fstudio.com

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. Екатерина Костова каза:

    Благодаря, Таня!

  2. Tatyana Popova каза:

    Супер! Успех!