2023-та в щрихи от художника и астролог Георги Терзиев: Година на повишен разум

Георги Терзиев Снимка: Личен архив

„С една дума-година на повишен разум“. Така художникът и астролог Георги Терзиев с един щрих нарисува 2023-та година пред читателите и зрителите на F2F TV. В картината си добавя още: тенденция за практичен и внимателен подход към установяване и търсене на сигурност във финансов план, но и обрати в банковия сектор; съществени промени в сферите на любовта и красотата; преосмисляне и анализи особено по посока кариера и амбиции; ревизии в областта на контактите и взаимоотношенията.

Дните на седмицата са метафора за живота

След като започнахме 2023-та в ретрограден Меркурий, който ще продължи до 18 януари, ето и още от Терзиев за тези, които съобразяват активността си със звездната карта. „Тъй като Марс ще стане стационарно директен през януари, т.е. ще забави хода си и ще тръгне директно, да го имат предвид особено родените от 27 май до 3 юни със Слънце в Близнаци. Просто ще бъдете с хипер енергия, но не се дразнете от света, който ще ви провокира. Знам,че като настъпят спор, пререкания и пр., едва ли ще си спомните написаното от мен, но все пак… Да го имат предвид и родените със Слънце в Стрелец между 29.11. и 4.12, защото Кентавърът е полярния знак на Близнаци. Ще го изпитат и родените със Слънце в Дева между 28.08. и 5.09.,защото Девицата е в квадратура/най-напрегнатия аспект от 90 градуса/ с Близнаците. Същото е и с родените със Слънце в Риби между 25.02 и 3.03.

Периодите на т.н. ретрограден Меркурий:

-от 21.04.до 14.05.2023 г. вкл.

-от 24.08. до 15.09. 2023 г.вкл.

-от 13.12.до 01.01.2024 г. вкл

При ретрограден Меркурий човек става по-сантиментален и оттам – с повишена склонност да си закупи нещо ново, да промени нещо в живота си. Съветвам ви да не го правите, с изключение на закупуване на храни и напитки. Не купувайте особено средства за комуникации! Не подписвайте важни договори, включително и брачни! Защото умът, в това число комуникациите, тръгват назад. И ако сторите нещо с идея за бъдещето, то или ще се окаже нередно, или фриволно, или няма да ви хареса, или ще е дефектно и пр. Нюансите са хиляди и неизброими… Ревизии, забавяния, стачки и протакания са запазени марки в такива периоди. В тях обаче са подходящи ревизиите във взаимоотношения, срещите със стари приятели…

Инж. Реймънд Хуувс – за първата мисия на човечеството в орбита около комета и до самата комета

Ретроградна Венера:

Планетата на любовта, ценностите и финансите ще бъде ретроградна от 27.07 до 03.09.2023 г. включително.

Това е период за ревизии точно по тези фундаментални казуси. Не давайте и не заемайте пари, не закупувайте скъпи и изящни предмети, както и не сключвайте – особено – брачни договори! Ще претърпите фиаско досущ като при ретрограден Меркурий. Периодът е хубав за преразглеждане по изброените казуси като вид вътрешна ревизия.

Стивън Хокинг и дъщеря му Луси разказват за спътниците на Юпитер в книга за деца

Годината ще е белязана и от две слънчеви и две лунни затъмнения, а те са мощен предсказателен фактор по проблеми, които трябва да излязюат наяве. На 20.04. ще има Слънчево затъмнение в знака Овен, което малко или много ще засегне родените между 7 и 11 април. Тъй като Овен е полярният знак на Везни, то ще бъде изпитано и от родените между 11 и 15 октомври. Другото Слънчево затъмнение ще е на 14.10 и то ще засегне особено родените между 13 и 17 октомври, както и полярните Овни, появили се на бял свят между 9 и 13 април. Как и по какъв начин – зависи от строго индивидуалните им карти”.

Още за тенденциите на 2023-та според звездната картина и отговор на въпроси, сред които: как да си помогнеш сам, вглеждайки се в звездната карта и къде е свободната воля – може да намерите във видео интервюто с Георги Терзиев.

Следете Facebook страницата на F2F TV абонирайте се за youtube канала ни! А ако желаете да рекламирате свой продукт или събитие чрез текст, аудио или видео, не се колебайте да се свържете с мен на електронна поща: kate@f2fstudio.com

Не пропускайте още:

2019: Животът и делото на почетния професор на НАСА Виден Табаков – в изложба в Пловдив

2019: Отличен за магистърската теза на писателката Людмила Филипова за тъмната енергия и еволюцията на Вселената

2018: Историческа мисия на Марс за изследване на планетата отвътре

Стипендия на българско дете за Space Camp Turkey 2018

С есе в текст или видео е подборът за участие в младежкия космически лагер Space Camp Turkey 2018

2017: BulgariaSat-1 – готов за транспортиране до стартовата площадка в Кейп Канаверал

2017: Стивън Хокинг и дъщеря му разказват за Космоса в книга за деца

Невробиологът Дейвид Игълман с книга на български „Мозъкът. Това си ти” (ИК „Сиела”)

Да се докоснеш до българската авиоистория и да полетиш в Деня на авиацията и космонавтиката

(Не)познатата история на Юрий Гагарин излезе в книга

Новаторски научни идеи в новия роман на Людмила Филипова „Смисълът“

Гарабитов: Започнете пролетното изчистване на тялото след Пълнолуние

Къде се крие истината за Древнобългарския календар и Именника на българските владетели – в книга

2016: Два от най-великите романи на сър Артър Кларк излизат в луксозно издание

2015: Пет дни безплатни прожекции в новия 3D планетариум в пловдивския Природонаучен музей

2015: 120 звезди на час – тази нощ от небето; утре – безтегловност за 3 секунди 🙂

2013: И тази вечер падат звезди – не пропускайте да ги уловите с поглед (или фотокамера), носят късмет 🙂

Има ли живот на други планети – в книгата на астронома и учения Димитър Съсъслов

2013: Журналистка с роман, отразяващ прехода през една лична история

Може да харесате още...