Мъжка стая в мола или как Сердика Център реши проблема с необичащите шопинг мъже

Снимка: Сердика Център

Всички знаем, че шопингът в мола е сред любимите губи-време дейности на жените. Но не и на всички мъже, било то и силно обичащи половинките си. Сердика Център намери решение и за едните, и за другите. От този месец отвори врати специална „мъжка стая“ 🙂

Първият Black Friday на българския пазар – 7 млн. лева оборот

Снимка: Сердика Център

Стаята предлага разнообразие от развлекателни дейности, с които скучаещите в мола мъже могат да почиват далече от модната суматоха. Оборудвано с удобни дивани, телевизор и маси за джага, убежището предлага и тихи игри – като игра на табла, например. Помислено е и за интелектуалците, които предпочитат да почакат с книга в ръка.

Снимка: Сердика Център

Стаята е разположена на ниво -1 и ще работи всеки ден от 11 до 21 часа.

Безплатни колички за деца – напълно безплатно за пасажерите през летище Аликанте-Елче

“Ноември не е случаен месец за откриването на тази стая. Световното движение „Мовембър“, което се стреми да увеличи осведомеността относно здравословните проблеми, засягащи мъжете, както и денят на мъжа, който се празнува на 5-ти ноември, са само част от причините, които стоят зад тази инициатива. Значителен повод е и стартът на Световното първенство по футбол на 20-ти ноември, събитие което се очаква с голям интерес от мъжете по цял свят. Телевизорът в мъжката стаята ще включва и спортния канал на Диема, който директно ще излъчва на живо мачовете от Световното първенство в Катар”, обясняват от Сердика център.

Снимка: Сердика Център

Близо половината от българските мъже и всяка трета българка пазаруват онлайн

Доколо ще се пълни стаята и дали по Коледа няма да се окаже тясна да побере отегчените мъже- времето ще покаже. Браво на Сердика Център, че все пак са помислили за място, където да се скриеш от пазаруването. Какво, обаче, ако мъжът е шопинг-маниак? Ще може ли половинката му да влиза в мъжката стая, се питам с усмивка, но да видим дали от мола ще ми отговорят сериозно.

Не пропускайте още:

ЕК улеснява достъпа до онлайн съдържание и онлайн продажбите

Разпродажбите у нас- лъжа или реалност

Посрещаме ли Коледа с по-празен джоб от миналата година?

Спад в продажбите между Коледа и Нова Година в Пазарджик

Може да харесате още...