Колоритът на Азия изгря във фото изложба в Арт пространството на Dynaphos

Азия изгря с колорита и контрастите си в Dynaphos Photo & Video и оформи обещаващо ново арт пространство в София. Фотоизложбата на Минко Михайлов е за места и хора, уловени през обектива му, докато е пътешествал из магията на Южна Азия.

По време на това приключение обективът му е запечатал различни картини от Камбоджа, Мианмар, Лаос, Виетнам, Филипини, Тайланд, ОАЕ. От тях за експозицията са подбрани 25 пейзажи, портрети и репортажни кадри, в които се улавя духа и философията на Изтока.

Минко Михайлов е печелил редица престижни отличия от международни фотографски форуми. Той стана „Травъл фотограф“ на 2021 година на Malta International Photo Award – един от най-престижните в световен мащаб конкурси. Има златен и сребърен медали от фото състезания в Португалия и Испания, от Международния фото салон в Лисабон е със златно отличие, а от конкурс в Мадрид – със сребърен медал. Сред наградите му още са почетен плакет на родния му град Пловдив и Първа награда на гръцката фотографска асоциация на Международния фото салон под тепетата за миналата година.

Минко Михайлов. Снимка: Екатерина Костова

Ако пропуснете да разгледате фотографската му изложба „Азия“ в галерията на Dynaphos на бул. “Проф. Цветан Лазаров” 90 в квартал Дружба, може да се потопите в нея, гледайки видеото.

Може да харесате още...