Гарабитов: Започнете пролетното изчистване на тялото след Пълнолуние

На 19 февруари в 17:55 часа имахме Пълнолуние. Затова 20 и 21 февруари са подходящи за стартиране на пролетното пречистване на тялото, казва Иван Гарабитов. Природолечителят, бивш заслужил треньор по борба, е създател на европейски и световни шампиони не само в спорта, но и в здравословното отслабване.


След пълнолунието, по време на намаляващата луна, тялото започва да отдава, а не да задържа, метаболизмът се ускорява и извеждането навън на всички ненужни отрови става по-бързо. Започването на детоксикираща програма в този период е лесна за спазване и в синхрон с природата. Отслабването е бързо, лесно, трайно и безвредно! А резултатите, смъкнатите килограми са двойно повече, отколкото при хранителен режим в другите фази на Луната, посочва Гарабитов.

Той съветва, както правим основно пролетно изчистване на дома, така да подходим и към тялото си. За да предпазим организма от преждевременна старост, трябва да водим борба срещу вътрешната автоинтоксикация, да се грижим за хигиената на вътрешните органи.

Детоксикацията става лесно и ефективно с два натурални сиропа – швейцарски и български, посочва Гарабитов. Дървесният палмов сироп, който прилагат в центровете „Гарабитов“ е произвеждан от 50 години в Швейцария и разпространяван в над 130 страни. Бионсе, Наоми Кембъл и куп холивудски звезди редовно го ползват за пречистване, отслабване и подмладяване. „Дар от Гарабитов“ е уникална комбинация от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед.

В доклада си пред учени от БАН проф. д-р Игнат Игнатов, който анализира качествата на сиропа, посочва, че напитката детоксикира организма, балансира жизнените функции, намалява нивата на холестерола, подобрява жизнеността. Приемането на двата сиропа води до лесно и бързо изхвърляне на отровите от тялото, в резултат на което се свалят излишните килограми и повишава енергичността.
Петър Дънов също е съветвал да се започне пролетното пречистване на организма през февруари, веднага след Пълнолуние.

Може да харесате още...