Книжка превръща момиченцата в дизайнери като от „Кралската академия“

Ако искате момиченцата ви да научат всичко за модата и станат свой собствен моден дизайнер! Да разберат кой стил подхожда най-много на техния? Какво да носят на училище? Роуз, Астория и Джой от “Кралската академия” ще им помогнат да научат всичко, което трябва да знаят, за да изградят свой собствен уникален стил! Пълна с много съвети и още повече стикери, новата книжка “Всичко за модата” (ИК Сиела) ще помогне децата ви да блестят по-ярко от слънцето през цялата година!

Главозамайващото приключение из Страната на приказките на новото поколение приказни герои ще убеди всяко момиче, че вълшебства съществуват, а уроците могат да бъдат огромно забавление!

Поредицата „Regal Academy“ вече се превърна в сензация в цяла Европа, преповтаряйки успеха на „Клуб Уинкс“, от същите създатели.

 

Книжките със стикери изобилстват от игри, модни съвети, загадки и рисунки за оцветяване, подходящи за деца до 10 години, и се превръщат в ценен помощник в развиване на собствен стил и насърчаване на творческото мислене. А романите, посветени на Роуз и приятелите ѝ, ще направят всяко дете част от един вълнуващ и изпълнен с вълшебства живот, за какъвто често мечтаем!

Още от поредицата: „Училище за приказки“, „Голямата церемония“, „Модни съвети“, „Един ден с Роуз“, „Магически наръчник“, „Оцвети и залепи“.

 

инфо и снимки: ИК Сиела

Може да харесате още...