Стилистът на Наоми Кембъл идва в София за новаторски семинар

Италианецът Енцо Буонафине – стилист на супермодела Наоми Кембъл – пристига за 19-ия Международен фестивал на прическата и красотата в София. На 2-дневния форум, на който ще доминира екофризьорството, Буонафине ще представи новаторска технология и метод за лесно приготвяне на най-подходящия индивидуален шампоан. Маестрото е една многобройните звездни персони в предстоящия 19-и “Sofia Hair Fashion Show” и ще се представи в неделя, 23 октомври от 12 часа.

Ден по-рано в хотел “Маринела”ще старира модния форум, съобщиха организаторите Стилист Капанов и пловдивската компания “Christian of Roma Group”.  Те са предвидили 6 съревнования с многобройни участници от цялата страна в категориите “Ежедневна дамска прическа”, “Модерна мъжка прическа”, “Вечерна прическа”, “Булчинска прическа”, “Модна визия с оцветяване” и “Актуална авангардна мода”. Целта е не само да се популяризира професията на фризьора, да се представят иновациите при тенденциите в модата и техниките на изпълнение, но и да се даде шанс за изява и доказване на талантите.

На семинара в София  Енцо Буонафине достъпно и в детайли ще разясни как клиентите на фризьорските салони сами да си създават най-подходящия шампоан за своята коса. Различните пропорции между измиващата база и разредителя за нея гарантират получаване съответно на продукт за увредена, суха или мазна коса.

 

 

Може да харесате още...