Най-големият БГ фестивал за електронна музика Solar Summer 2016 със старт на Мark Knight

Летният музикален фестивал Solar Summer 2016 стартира с фаворита на публиката Южният плаж в Слънчев бряг открива маратона на 30 юли. В най-големия български фестивал за електронна музика запомнящите партита, сливащи залеза и изгрева, ще се редуват след него с Мark Knight , Dubfire, Samanta, Sharam, Anna, Danny Tenaglia, Fedde Le Grand Joseph Capriari, както и популярнaта техно двойка Аdam Beyer и Ida Engberg.
Тази година Mark Knight е приготвил специален 6-часов сет за феновете си.
„Няма друго място в света, което да ме кара да се чувствам така, както България. За мен страната ви е като мой „втори дом“. Всяко гостуване за мен е неописуемо изживяване и оставя специален спомен. Красивият
плаж и изгревите на Cacao Beach, заедно с хилядите хора, които винаги оценяват музиката ми и никога не си тръгват до последната секунда, са един от любимите ми моменти през лятото и ме карат да се чувствам жив.“, споделя Mark Knight.

Mark Knight е с дългогодишна кариера и солидна репутация по целия свят.
Диджей и продуцент, с номинация Грами, той безспорно е най-успешният и уважаван британски артист. Доказателство за това е дискографията му – едно ценно музикално наследство, изпълнено с безгранична музика, хит след хит и постоянно присъствие в топ класациите. Релийзи като „Man With The Red Face“ и „Alright“, и висококачествени ремикси като Basement Jaxx и Chris Malinchak са само някои от парчетата, които го изкачват до върха на световната електронна сцена.

Заедно с Mark Knight о ще чуем и Runo.

Може да харесате още...