Седмица на благотворителността във Варна

От началото на месеца до 12 юни във Варна за първи път се провежда Седмица на Благотворителността. На нея са подчинени десетки инициативи – уроци по танци, лов на съкровища, арт- работилница и други интересни събития 🙂 Мотото на седмицата е “Време за добро” , а всички средства, събрани преди и по време на арт изявите, ще бъдат дарени на ДМСГ “Виница” за ремонт на отделението за недоносени бебета. Седмицата вече започна с Благотворителен коктейл на 02.06.от 19:00 в Художествената Галерия. Пенливо вино, вкусотии и други изненади бяха подготвили организаторите от Фондация “Оренда” с помощта на спонсори.

Сдружение “За теб” организира специална Арт-работилница, по време на която всеки сам изработва бижута от дървени мъниста и… тел.

PTPI The Dolphins Варна ще се включат в седмицата с два забавни спортни дни в Морската градина. Пригответе се за отборни игри по футбол и волейбол, скачане с чували и много други предизвикателства! Доведете семейството си, приятели или намерете нови такива по време на спортните дни, казват организаторите.

Клуб по народни танци “Моряците” се включват с 2 събития: надиграване и открит урок по народни танци, а танцов клуб “Авентура” ще учат посетителите на някои от основните стъпки на Регетона!

На 12-ти юни може да се включите сам или в отбор в Лов на съкровища, организиран от “Мисия Промяна”: тествайте своята логика, креативност, издържливост и работа в екип! И то за добра кауза!

Може да харесате още...