Обединихме усилия, за да осигурим тоалети за бала на всички абитуриенти от социалните заведения в Пловдив

FCN1537 момичета и момчета от социалните заведения в Пловдив ще получат абитуриенстки тоалерти от инициативата Fashion CHARITY Night – това стана ясно на финала на благотворителното модно шоу впетък вечерта в Клуб Galaxy, когато на сцената заедно с манекените на Визаж под бурните аплодисменти на публиката дефилираха и 7 от бъдещите абитуриентки. А аз бях щастлива, че една моя идея се случи пред очите ми, реализирана от дизайнер Албена Хумбаджиева!По-рано през деня за прическите на момичетата се погрижиха стилистите от моден център Chip and Shik в квартал Тракия, а зад сцената за визията им – лично Албена. Стилното модно шоу се организира изцяло от нея. Тя декорира и като бутик сцената и целия Клуб, а за хореографията се погрижи моделът Симона Христакова. Имаше томбола с предметни награди от спонсорите на вечерта, снимки за спомен и много емоции.

FCN7Благодаря ви, че с таланта на дизайнерите и с вашето присъствие сбъднахте абитуриентската приказка и подарихте на децата с трудно детство освен нея, и днешната вечер – казах пред препълнената зала, защото Албена категорично отказа да излезе на сцената с мен. A директорът на дирекция Социална Политика към Община Пловдив Веселина Ботева, която направи възможен контакта със зрелостниците, беше аплодирана заради репликата, че “това е Пловдив, нашият град”.

Тоалетите за младежите ще осигурят общо 10 топ дизайнери от Пловдив и Асеновград. За момичетатата: Албена Хумбаджиева, Антония Димитрова (Илтокони), Pacy Parapanova, Дейна Бренченс, Мария Иванова (Marchella boutique), Стоян Радичев и Искра Ружина (CHECHE). За момчетата – модните брандове Агресия, Ивенти и Агресор с дизайнер Мариана Папаличева.

FCN3Последните колекции на част от тях,представени от моделите на Визаж, заедно с музикалните изпълнения на Весела Бонева, Емилия Валенти и Рок Група Ренегат с вокал Константин Кацаров наблюдаваха от ВИП местата си в Клуба самите абитуриенти заедно с техни ръководители. Те получиха специално внимание и комплименти от домакините и участниците във вечерта.

Щастлива съм, че децата бяха доволни, коментира и Албена след шоуто. В дните след него момичетата ще получат роклите си и бижута от Невина Вангова (бижутерска къща Паладиум). А момчетата ще посетят на място модните къщи в Асеновград и Пловдив, за да изберат своите костюми. Фирма GERENI ще осигури за всички делнични обувки от естествена кожа.

Ако успеем да привлечен към каузата и фирма за официални обувки, ще бъде чудесно, допълни Албена Хумбаджиева.

Може да харесате още...