Благотворително модно шоу облича абитуриентите от социалните заведения в Пловдив

albenaБезпрецедентно модно шоу ще събере на 27 февруари в Клуб Галакси под тепетата пловдивчани, готови да станат сърце на Fashion Charity Night. Благотворителното събитие е под това име и призовава публиката да облече официални тоалети и да дойде да види модата с други очи. Защото съм убедена, че красотата е наслада, но със сигурност може и да помага. Радвам се, че ме наричат вдъхновител на благотворителната нощ. Но неин творчески мотор и организатор е дизайнер Албена Хумбаджиева – без нея идеята просто щеше да остане красива надежда 🙂

“Реших да направя това благотворително модно шоу, за да могат много хора да помогнат абитуриентската вечер на тези деца да е красива – облеклата ще им донесат самочувствие, а то е важно за плановете им в plakat-FCHNбъдеще” – казва Албена Хумбаджиева. Тя ще представи най-новите си дамски абитуриенстки предложения по време на Fashion Charity Night. Заедно с нея, с дизайнерски колекции се включват още Илтокони-Антония Димитрова, Pacy Parapanava, Стоян Радичев, Marchella bоutique, мъжките модни къщи Агресор и Iventi. С музикалните си изпълнения кузата ще подкрепят Весела Бонева, Емилия Валенти и рок група Ренегат с вокала им Константин Kацаров, както и водещият Димитър Ангелов.

По информация от Веселина Ботева, директор на Дирекция “Социална политика” в Община Пловдив, 37 младежи от 3 социални заведения в града – ДДЛРГ “Мария Луиза”, КСУ “Олга Скобелева” и КСУ “Свети Георги” – тази година завършват средното си образование. Сред тях са 18 момичета и 19 – момчета. Със средствата от входа за модното шоу и с дарения на дизайнерите можем да осигурим абитуриентските им облекла, убедена е Албена Хумбаджиева.

 

Може да харесате още...