Ден на отворените врати във Факултета по математика и информатика на Пловдивския Университет

books-studentsДен на отворените врати ще се проведе във Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” утре, 11 юни, от 14:00 ч. във Втора аула в Нова сграда на висшето училище, на бул. „България” №236. Академичното ръководство ще запознае ученици, учители и родители с новите специалности във факултета.

Присъстващите ще получат информация за модернизираните по европейски проект учебни планове и програми на досегашните специалности. Представители на бизнеса ще разясняват възможностите за провеждане на практики и стажове в реална работна среда като неразделна част от актуализираните учебни планове, както и кои умения осигуряват на възпитаниците на ФМИ високоплатена работа на родния трудов пазар.

В рамките на презентациите присъстващите ще имат възможност да задават въпросите, които ги вълнуват, както и да разгледат модерните компютърни зали и лаборатории, да се запознаят с преподаватели и представители на бизнеса, които за завършилите Факултета по математика и информатика са и бъдещи работодатели.

Може да харесате още...