16 годишна ученичка е новата Мис Бургас България 2013

missBurgasБургас вече има своята нова кралицата на красотата. Навръх Никулден в петзвездната обстановка на Гранд хотел и СПА „Приморец” за Мис Бургас България 2013 г. беше избрана  Николета Ангелова. 16-годишното момиче е ученичка в ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров” и мечтае да се занимава с мода. Короната и лентата й бяха връчена от друга красива българка – шефката на модна агенция „Визаж” и организатор на конкурса „Мис България“ – Евгения Калканджиева. Миналогодишната Мис Бургас – Полина Добрева също не пропусна да изкаже своето послание към настоящата Мис, предавайки й короната.

Николета ще представя Бургас на конкурса „Мис България 2014“. Д-р Ангел Енчев връчи на победителката ваучер от Клиниката за пластична хирургия „Симетрия“ на стойност 2000 лв.  Новата Мис Бургас получи и одаръци от още много спонсори.

Подгласнички на 16-годишната красавица станаха Неделина Маргенова на второ място и Веселина Шамлийска на трето.

Наред с отличените красавици за първите три места, две награди в конкурса получи и Мария Бакалова. Тя бе единодушно избрана за лице на Публиката и лице на вестник „Черноморски фар“. Със специална лента на Мис Есто-Бургас си тръгна и Анна Вакрилова, приза „Мис добро сърце” бе пък за Хрисияна Ангелова.

Участничките дефилираха в три тура, облечени в спортно-елегантните дрехи на бутик „The Room”, банските костюми на „Boux avenue”, и вечерните тоалети на бутик „La foi”, с дизайнер Вяра Станчева. Обувките за конкурса бяха предоставени от магазин „Дарис”, а изяществото в завършения вид на моделите се дължеше на уникалните бижута с марка „Сваровски”.

Сред звездното жури се отличиха имена като тийм мениджъра на Черноморец – Бургас Радостин Кишишев, Евгения Калканджиева, топ модела Теди Велинова и пластичният хирург д-р Ангел Енчев, Любен Дилов син, подгласничката на Мис България 2013 –Даниела Неделчева, актьорът Тодор Дърлянов и организаторката на конкурса Ваня Кирова.

Сред гостите на вечерта бяха забелязани куп популярни имена от българския шоу бизнес – продуцентът Нико Тупарев, Мисис България 2012 Йордана Димитрова, Кремена Халваджиян, голяма част от екипа на „На Кафе”, както и местни бизнесмени и общественици.

Организаторите на конкурса останаха верни на идеята събитието да мине под знака на благотворителността. По време на бляскавия спектакъл на търг бяха продадени три картини, измайсторени от малките творци в целодневен център за деца с физически и умствени увреждания „Св. Николай Чудотворец” Бургас.

Снимки:  Тодор Ставрев

Може да харесате още...