Теди, чийто магазин и тя самата пострадаха при взрива в китайския ресторант в София, търси ново място

znak_stopНова “Круша” търси Тодорка Борисова – жената, която протестиращите от #ДАНСwithme знаят с 10%-та отстъпка, която им даваше в магазинчето си, докато се събираха в акциите си на недоволство през лятото. Павилионът й с името “Круша” след взрива не е в състояние да бъде ремонтиран скоро, а беше единственият й източник за препитание. И затова с помощта, която получи от доброволческа акция в социалната мрежа, Теди има идея да потърси ново място.

От началото на дарителската кампания бяха набрани 2773,81 лева. При предаването им с още една импровизирана инициатива бяха събрани още 73 лева – отчетоха във фейсбук. В момента и до 4 септември няма да има кутия за Теди пред Руската църква. Организаторите на акцията обмислят вариант да направят изложба с рисунките, получени досега в подкрепа на вечно усмихнатата жена зад щанда 🙂

В трогателен пост във фейсбук стената на благотворителната акция в нейна подкрепа тя благодари на хората, които откликнаха на призива за помощ.  И така – ак искате от дистанция да подкрепите Теди в случай, че видите някое помещение с форма на Круша, може да й пишете e-mail: t_borisova@mail.bg.

Може да харесате още...