DEEP PURPLE в Пловдив утре след тазвечершното им шоу в Каварна

deeppurple-02След като излязат тази вечер пред рок-публиката в Каварна, легендарните DEEP PURPLE ще забият в Пловдив в понеделник вечерта на Стадион Христо Ботев. Концерт на култовата банда е по повод 100 години от създаването на Футболен Клуб Ботев.

Рок класиците ще промотират у нас новия си албум „Now What?!”, създаден в сътрудничество с ветерана-продуцент Боб Езрин (Kiss, Алис Купър). Албумът припомня звученето на Пърпъл от техния златен период в края на 60-те и началото на 70-те. Все пак, освен новите песни, ще се насладим и на класики като “Smoke On The Water”, “Highway Star”, “Hush” и “Perfect Strangers”.

ДИЙП ПЪРПЪЛ държат да бъдат посрещнати на летището с три 8-местни вана, както и още един ван за личен багаж, съобщиха от София Мюзик Ентърпрасис (СМЕ), организатори на концерта. Всеки от музикантите ще разполага със собствена гримьорна, която задължително ще е с климатик и без никакво флуоресцентно осветление. Всяка гримьорна ще е оборудвана със собствена баня, душ и мивка.

В гримьорните задължително трябва да има по 24 бутилки немска бира, плата с морски дарове, плата с френски сирена и с екзотични плодове, включително манго. ДИЙП ПЪРПЪЛ ще вечерят ястия от телешко, пуешко и пилешко месо, както и традиционно българско ястие, което трябва да има и вегетариански вариант. Сред напитките за вечеря, освен немска бира и минерална вода, са вино Каберне Совиньон от Шато Латур.

Входовете на стадион „Христо Ботев“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18,00 часа. Очакванията са ДИЙП ПЪРПЪЛ да се появат около 21,00 часа, като шоуто им ще продължи повече от час и половина! Преди Иън Гилън и компания на сцената на стадиона малко след 20,00 часа ще се качат момчетата от пловдивската хевиметъл банда KROSSFIRE.

Билетите за концерта на ДИЙП ПЪРПЪЛ са на изключително достъпни цени от 40 до 60 лв и все още могат да бъдат купени от всички каси на Тикетпро в страната, от магазина на ФК „Ботев” Пловдив, от централната каса пред община Пловдив, където вече няма по 40 лева за разлика от музикалния магазин на улица “Отец Паисий”.

Заради концерта ще се въведат временни ограничения в организацията на движението на автомобили. От 17 часа до приключване на шоуто ще бъде спряно движението на всички видове моторни превозни средства по бул.”Източен” – от бул.”Христо Ботев” до бул.”Княгиня Мария Луиза” – по ул.”Богомил” – от бул.”Източен” до ул.”Лев Толстой “, съобщиха от Полицията.

снимка: от сайта на  СофияМюзик Ентърпрайсис

 

Може да харесате още...