Вицешампион по културизъм отваря кабинет за масажи в Тотал Спорт

venci_masaj_02Той брилянтно познава работата на мускулите в екстремни натоварвания и при почивка. Както и как се отразяват диетите върху теглото. Мога да сваля 6 килоргама от всеки за 48 часа. Но резултатът е, че ако е круша, просто ще стане по-малка круша. Казва го с усмивка и няма как да не му вярваш. Просто защото техниките за поддържане на тялото и мускулите, за които е добил вече международни сертификати, преди това е изпитал върху себе си. Венци Стоянов е вицерепубликански шампион по културизъм от 2008-та година. И освен че е професионален фитнес инструктор в Клуб Тотал Спорт в Пловдив, днес там отваря и първия си кабинет за масажи. В леко приглушената светлина на свещи и аромата на благовонни масла Венци ще предлага на своите клиенти класически, релакс и антицелулитни масажи, както и консултации за индивдуален режим на здравословно хранене и приемане на хранителни добавки.

venci_masaj_01Забравете диетите, те ви карат да се депресирате, казва Венци и преди да се зарадваме, че можем да хапваме каквото обичаме и когато ни хрумне, допълва: 80 % от това как изглеждаме зависи от това как и с какво се храним. Останалите 20 % са тези, с които ние можем да моделираме тялото си, изгаряйки калории при тренировка и задължително – пълноценно релаксирайки. Ето защо е добре след като сме усвоили правилния начин на хранене и сме били във фитнес залата, да дадем възможност на мускулите да се тонизират и възстановят. Това става изключително ефективно с масаж.

Освен от личния си опит на спортист, Венци е черпил опит за най-новото си амплоа и от няколкомесечната си специализация в Белгия, откъдето се върна броени дни преди началото ма март. Така че – в началото на пролетта – защо да не опитаме от неговата рецепта за изваяно тяло? Която, по думите му, освен добра фигура, ще ни зареди с добро настроение.

Може да харесате още...