Модерните и древните техники за детоксикация – в безплатна лекция в Пловдив този четвъртък

totalsport1С глобалния достъп до интернет вече е лесно да намерим безброй рецепти за пречистване и детоксикация на организма си. Ако, обаче, приложим някоя от тях на сляпо, без да се съобразим с нашето собствено тяло, може да си докараме голяма беля и вместо да помогнем на здравето си, да му навредим. Това споделя в аванс д-р Благов от екипа, който за втори пореден път ще сподели безплатно с пловдивчани професионални знания, умения и практически съвети от 18 часа в четвъртък, 21 февруари, в Клуб Тотал Спорт. 

Индивидуалната програма за пречистване не може да се сложи в търговска рамка и да се предлага на парче, категорични са и другите участници в лекцията: технологът по хранене инж. Христов и инж. Николов, който се занимава с квантова медицина. Този път към тях от София ще се присъедини специалистът по вътрешни болести д-р Маслев, който ще представи темата за пречистването през призмата на продукти, основани на най-новото в науката – квантовата медицина.
Най-ценното е, че след демонстрациите на различни ефективни техники и практики – от древността до днес – ще може да задавате конкретни въпроси и да получите експертни отговори, категорични са от екипа за по-добро качество на живот и дълголетие.

Може да харесате още...