Първото фото и видео студио в бивш тютюнев склад в Пловдив отваря с неподозирани възможности да съхрани спомените ви

albena_sesia_001_smallФото и видео студио в бивш тютюнев склад, в който са филмирани епизоди по романа „Тютюн“ на Димитър Димов, започва да работи с пълна пара от 4 февруари. Тук ще може да направите своята лична фотосесия или сесия със семейството си, с приятели и с любим човек, а фирмите ще могат да намерят своето рекламно лице и да осъществят ексклузивна фото и видео-кампания. В цял ръст или портрет, седнали или прави, с развени от вентилатор коси и дрехи, прегърнати, усмихнати, за ръка или през рамо – въображението е единственото, което може да ви ограничи, твърди човекът зад камерата Юлиан Георгиев.

В професионалната му биография има стотици часове реализирана видео и фото продукция. Може да го разпознаете от времето на кореспондентския му екип за програма ЧАЙ по националната телевизия или на новините и публицистичните предавания за първата частна телевизия у нас BTV, както и от страстните фотосесии на инструктори по зумба и латино-танци; изпълнените с оптимистично очакване фотоси на абитуриенти, сватбени и вече семейни двойки – в естествена среда или в студио, сами или с деца; репортажните снимки, вдъхновени от събития, които правят живота ни черно-бял или шарен…

studio1С възможностите да улови мига, който никога няма да се повтори, фото и видео студиото допълва артистичния дух на пространството на първия етаж на Клуб Тотал Спорт. Освен да се снимате или да подарите фотосесия на свой близък, тук ще може да си поръчате и уникална фотокнига, която със сигурност ще събере разпилените ви спомени от хора, събития и години и ще ви кара да се усмихвате винаги, когато имате нужда от оптимизъм.

Студиото ви предлага и възможност да пробвате как се справяте в студио с вашия личен апарат. Наемете го за поливин час, за час или два, ако искате и за цял ден – решението е ваше, казва Юлиан Георгиев и обещава, че по заявка може да получите и урок на място как да работите с осветление.

Разбира се, тук може да отпечатвате в три различни размера -10/15; 13/18 и А4 ваши снимки или фотоси, правени на място. Ще ви изненадаме с изработка на авторска картичка с вашия лик или видеопоздрав за любим човек. Тепърва ще има и много фотосъбития, които ще са интересни не само за хората, които искат да направят най-хубавите си фотоси, но и за любителите и професионалните фотографи. Информация за всичко, което ще се случва и вече се е случило в новото фото и видео студио, ще може да получавате във фейсбук страницата на  Ф2Ф Студио. Заявки за самостоятелни снимки, сесии и фотокниги може да правите през същата страница и на рецепцията на Клуб Тотал Спорт на ул. „Екзарх Йосиф“13.

Може да харесате още...